FB10 Visa Rabattkod
100% Framgång
FEB50 Visa Rabattkod
100% Framgång

En nätkupong ger en rabattkod eller en summa som du kan handla för på en hemsida. Som traditionella kuponger attraherar Teknikdelar Nätkuponger nya kunder och ger mer lojala kunder. Teknikdelar Nätkuponger ger dock butiken en mycket tydligare analys av vilka kampanjer som är bäst och mest framgångsrika, och kan även spåra om nya kunder blir lojala kunder.

Butiker erbjuder dessa koder genom olika kanaler, så som deras nyhetsbrev, deras egen hemsida, eller genom hemsidor som främjar aktuella erbjudanden och kuponger. Vissa rabatter Teknikdelar appliceras automatiskt vid betalningen utan en kod, och ibland endast genom att klicka på en s

För att använda en kod, klicka på Aktivera Kod-knappen för att kopiera koden, öppna hemsidan och klistra in koden när du checkar ut. För att ta del av de erbjudanden du är intresserad av, klicka på Aktivera Erbjudande-knappen så aktiveras din kupong Teknikdelar automatiskt.

Se till att du skriver eller klistrar in koden rätt. De flesta koder är i versaler och vissa är känsliga för stora Teknikdelar och små bokstäver, så koden kanske inte gäller om du skriver den i små bokstäver. Om du kopierar och klistrar in koden, se till att inga tomma blanksteg är inkluderade som kan leda till ett felmeddelande. Och om koden är specifikt till en viss e-postadress måste du ha tillgång till den adressen.

Till sist måste kunderna dela kupongkoderna och rabatterna för Teknikdelar nedan med sina vänner, eller spara denna sida som favorit för att komma tillbaka och handla senare, så fler och fler kan dra nytta av det.